A magyar válogatott győzelemre fog játszani C. Ronaldóék ellen

fbl Horizontal EUROPEAN CHAMPIONSHIP FOOTBALL FULL LENGH ACTION
Portugal's forward Cristiano Ronaldo (C) vies with Hungary's defender Roland Juhasz during the Euro 2016 group F football match between Hungary and Portugal at the Parc Olympique Lyonnais stadium in Decines-Charpieu, near Lyon, on June 22, 2016. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Németh Krisztián, a katari al-Garafa SC labdarúgója úgy véli: képesek lehetnek meglepetést okozni a magyar válogatottal március 25-én Lisszabonban, a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn.

A csatár az M4 Sport Sportreggeli című műsorában csütörtökön, Skype-kapcsolaton keresztül úgy fogalmazott: fontos meccs következik, és mindenki tudja, hogy az Európa-bajnok Portugália az esélyes, de a magyar csapat már bizonyította, hogy képes bravúrpontokat szerezni.

Németh Krisztián néhány napja az Origónak adott interjút Katarban Forrás: Origo/Ujlaky-Gazdag István

"Reméljük, hogy minimum marad a két pont különbség a két csapat között, vagy esetleg meg tudjuk őket előzni. Mindkét válogatottnak fontos ez a mérkőzés, mindkét csapat győzelemre fog játszani" – mondta a 30-szoros válogatott játékos.

A csoportot jelenleg Svájc vezeti 12 ponttal, a második portugáloknak kilenc, a harmadik magyaroknak hét pontjuk van.

Tabella

Helyezés Csapat LM GY V D Gól GK Pont Forma
1.
Anglia 3 2 0 1 9-2 7 7
GY
D
GY
2.
USA 3 1 0 2 2-1 1 5
D
D
GY
3.
Irán 3 1 2 0 4-7 -3 3
V
GY
V
4.
Wales 3 0 2 1 1-6 -5 1
D
V
V

Németh Krisztián beszélt azokról a sajtóértesülésekről is, hogy esetleg a skót Glasgow Rangershez igazol.

"Még egy év hátra van az itteni szerződésemből, tehát ki kellene engem vásárolni. Jelen pillanatban ez nem reális" – fogalmazott, hozzátéve, hogy nyártól "elég alacsony" lesz a kivásárlási ára, akkor várható változás.

Németh Krisztián: Előbb az ima, utána a taktika