Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligájában a megalázó vereség után a barcelonai öltözőben és a közösségi oldalakon folytatódott a PSG pokoljárása.

Az első mérkőzésen aratott fölényes és érthető magabiztosságra okot adó 4-0-s győzelem után a Paris Saint-Germain két játékosa, Adrien Rabiot és Layvin Kurzawa készítette el az öltözőben az ilyen esetben egyébként teljesen megszokott szelfit: megmutatták, hogy mennyit rúgtak, és jelezték, hogy nyertek.

Nem akartak ők semmi rosszat, pusztán csak örültek, hogy úgy megverték a világ egyik legjobb csapatát, hogy annak már esélye sem maradt a visszavágóra.

De, mint szerda este kiderült, ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna a két francia játékos. Mert azok után, hogy két hétig mindenki a Barcát temette, a katalánok elképesztő drámában visszajöttek a pokol tornácáról. A két gólt vállaló Neymarnak pedig nem is maradt más dolga, mint fogni Rabiot képét, és összeadni a rajta látható két számot.

Neymar még a profilképét is lecserélte reggelre, az új fotón csendre inti az elmúlt hetek önelégült károgóit.

És ha ez nem lett volna elég, akkor a brazil kiposztolt még egy öltözői képet is, amelyiken a Barca játékosai azt sem tudják, mit mutogassanak. Azt, hogy öttel nyertek, vagy inkább azt, hogy hatot rúgtak? Mutatják inkább mindkettőt.

Respeita nossa história, entendeu ?

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,