Társoldalunk:

A Bayern-kispad Robbenen, Müller saját magán röhögött

2017.03.20. 11:25

A Bayern München vasárnap 1-0-ra legyőzte a Mönchengladbach együttesét idegenben, ezzel 13 pontra növelte előnyét a Bundesliga tabellájának élén a Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzig előtt.

A találkozó 85. percében Carlo Ancelotti vezetőedző lecserélte Arjen Robbent. A holland támadó nem viselte túl jól a mester döntését, már a pacsit is idegesen osztotta ki a helyére beálló Renato Sanchesnek, az olasszal pedig kezet sem fogott.

Érdemes megnézni a többi Bayern-csere reakcióját Robben dührohamára. (Spoiler: jól szórakoztak.)

A találkozó egyetlen gólját egyébként Thomas Müller szerezte. A német támadó élete egyik leggyengébb szezonját futja, Ancelotti érkezése óta nem igazán találja a helyét a csapatban. A Bundesligában 22. mérkőzésén csupán a második gólját szerezte, ez azt jelenti, hogy 850 percenként talál be. (Védelmében azért tegyük hozzá, gólpasszokból már 11-et hozott össze.)

Müller a lefújás után önkritikusan nyilatkozott.

Gólöröm - ilyet ritkán látunk Müllertől ebben az idénybenForrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Ina Fassbender

„Kimondottan örülök, hogy a hétvége után válogatott szünet jön, így a liga magához tud térni a sokkból, amit a gólom okozott" – utalt viccesen arra, hogy december 10-én volt eredményes legutóbb a Bundesligában.

Tabella