Messi és Ronaldo is elbújhat a román focista mellett

FC Astra Giurgiu v AS Roma - UEFA Europa League A.S. Roma Beginnings Bucharest Club Soccer HORIZONTAL Match - Sport Photography Romania Soccer Soccer Competition SPORT SPORTS EVENT Sports Team UEFA Europa League nurphoto EUROPA LEAGUE picturedesk@cronosme
Denis Alibec #7 of FC Astra Giurgiu andd Bruno Peres #13 of AS Roma during the UEFA Europa League 2016-2017, Group E game between FC Astra Giurgiu (ROU) and AS Roma (ITA) at National Arena, Bucharest, Romania, on December 8, 2016. (Photo by Soare/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Steaua Bucuresti román válogatott szélsője, Denis Alibec olyan meccset játszott csütörtökön, ami még a legjobbaknak is csak ritkán szokott összejönni.

A 26 éves hétszeres válogatott szélső - aki címben említett és mostanában kicsit hullámvölgybe került portugálhoz hasonlóan 7-es számmal játszik - a téli átigazolási szezonban került az Astra Giurgiutól a fővárosi csapathoz. És persze mikor játszhatná élete meccsét, ha nem volt csapata ellen?

A román élvonal felsőházi rájátszását vezető Steaua az Európa Ligában a legjobb 32 közé jutó Astrát fogadta, és Alibec nem kímélte volt csapatát. A 9. és a 27. percben ő maga vette be a vendégek kapuját, majd a 32. percben rabona mozdulattal adott egy klasszis gólpasszt Florin Tanasénak, hogy aztán a 37. percben sérülten ugyan, de megdicsőülve hagyja el a pályát.