Vágólapra másolva!
A legnagyobb példányszámú francia sport napilap, a L'Equipe szombati számának címlapján nem várt irányba fordította Antoine Griezmann átigazolásának ügyét.

A nyári átigazolási piac egyik legkelendőbb portékája kétség kívül az Atlético Madrid Eb- és BL-ezüstérmes francia sztárja, Antoine Griezmann lesz. Hónapok óta tartanak a találgatások, hogy az Atlético által belőtt 100 millió eurós kivásárlási árat vajon melyik Premier League-óriás teszi majd le az asztalra.

A szombat délutáni madridi derbi, azaz a Real és az Atlético csatájának reggelén azonban a legnagyobb francia sportlap, a L'Equipe kioldott egy pusztító erejű bombát: címlapon hozzák ugyanis, hogy a maconi csodagyerek 2018-tól éppen Real Madridhoz kötelezi majd el magát.

A lap szerint a Bernabéu boszorkánykonyhájában már kifőzték a "titkos terv" névre keresztelt hadművelet szupertitkos részleteit. Ezek szerint Griezmann még egy szezont marad az Atléticónál, ahol várhatóan 10 millió eurót fog keresni, majd 2018 nyarán pár kerülettel arrébb költözik, és fehérbe öltözik. Ő lesz hivatott ugyanis pótolni Cristiano Ronaldót.

Griezmann (b) és Ronaldo: hamarosan a másikuk lesz fehérben? Forrás: Sputnik/Anton Denisov

Az okoskodások szerint ugyanis a Real nem fogja meghosszabbítani az akkor már 33 éves portuál szerződését - ami valóban 2018 nyaráig szól -, inkább hagyja, hogy dicsősége teljes pompájában elmenjen valahová levezetni, a helyét pedig átveszi egy másik 7-es, a hat évvel fiatalabb Griezmann.

Ez persze mind csak puszta spekuláció, és könnyen lehet, hogy ezúttal még a híres francia lap sem lát bele a nagyok lapjaiba.