Eltörte csapattársa bordáit a Real Madrid sztárja

Horizontal
Real Madrid's Portuguese defender Pepe is assisted by a team member during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April, 8, 2017. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Két bordája eltört Pepének, a Real Madrid labdarúgójának, aki gólt szerzett az Atlético Madrid elleni szombati rangadón.

A portugál válogatott védő az 52. percben juttatta vezetéshez csapatát, majd a 65-ikben kénytelen volt elhagyni a pályát. Mint utóbb kiderült, a bal oldali hetedik és a nyolcadik bordája sérült meg, amikor tisztázni akart és ütközött csapattársával, Toni Kroosszal.

Mozgalmas meccs: Pepe gólt fejelt, majd eltörte kér bordáját Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A Real Madrid nem közölte, hogy Pepének mennyi időt kell kihagynia, de az AS című lap úgy véli,

ebben a szezonban már nem állhat csapata rendelkezésére.

Pepe kiválása nagy veszteség Zinédine Zidane vezetőedző számára, aki a következő hetekben nem számíthat Raphaël Varane-ra sem. A sérüléséből felépülve múlt vasárnap visszatért francia védőt 11 perc elteltével le kellett cserélni, mert megint megsérült a bal combja, ugyanúgy, mint februárban, amikor hetekre kidőlt. Zidane így csak Sergio Ramosszal és Nachóval számolhat a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, illetve a bajnokságban a többi között a Barcelonával szembeni rangadón.