Husztiék két percig vezettek, majd jött a feketeleves

Huszti Szabolcs, foci
Portrait of Hungarian soccer player Szabolcs Huszti of Changchun Yatai F.C. for the 2017 Chinese Football Association Super League, in Chongqing, China, 24 February 2017.
Vágólapra másolva!
Huszti Szabolcs csapata, a Csangcsun Jataj az ötödik fordulóban megduplázhatta volna eddigi pontjait a kínai bajnokságban, ám egy hajrágóllal kikapott, így maradt az utolsó helyen.

Huszti Szabolcs ezúttal is kezdő volt a Csangcsun Jatajban. A 18. percben a Carlos Tévezt ezúttal nélkülöző Sanghaj Senhua szerzett vezetést a volt interes Fredy Guarín góljával, majd a hazai csapatban a Watfordtól érkezett Odion Ighalo percei következtek. A nigériai támadó a 40. percben büntetőből, az 50.-ben pedig akcióból volt eredményes.

Huszti végigjátszotta a meccset, a csapata mégis kikapott Forrás: Imaginechina/Imaginechina/Imaginechina

Nem sokáig örülhettek Husztiék,

az 52. percben ugyanis Junding Csao egyenlített. A 88. percben pedig Guarínhoz hasonlóan kolumbiai Giovanni Moreno a győzelmet érő gólt is megszerezte a Sanghaj számára.

Gustavo Poyet vezetőedző együttese - úgy, hogy több csapat még nem játszotta le a meccsét az ötödik fordulóban - hatodik a tabellán, a Jataj pedig a 16., azaz az utolsó helyen szerénykedik egyetlen ponttal.