Bale nem játszhat a Bayern ellen

fbl Horizontal
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale in action during the UEFA Champions League 1st leg quarter-final football match FC Bayern Munich v Real Madrid in Munich, southen Germany on April 12, 2017. Security was ratcheted up in Munich, one day after three explosions rocked the team bus of German football club Borussia Dortmund minutes after the bus set off to a planned Champions League game against Monaco on Tuesday night (April 11, 2017). / AFP PHOTO / GUENTER SCHIFFMANN
Vágólapra másolva!
Biztossá vált, hogy Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója nem léphet pályára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős párharc keddi visszavágóján.

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane hétfőn azt mondta: a támadó még nem épült fel teljesen izomsérüléséből, emiatt nem lehet ott a Santiago Bernabeu Stadionban.

Gareth Bale itt még akcióban Forrás: AFP/Guenter Schiffmann

"Nem akarunk kockáztatni, ezért nem játszik holnap. Keményen dolgozik, remélhetőleg a vasárnapi, Barcelona elleni bajnokin már ott lehet a pályán, de még ez sem biztos. Meglátjuk, napról napra hogyan javul" - fogalmazott Zidane.

A walesi támadót a párharc múlt heti első meccsén le kellett cserélni, és a sérülése miatt kihagyta a szombati, Sporting Gijón elleni bajnoki mérkőzést is.

A keddi BL-meccset - amelyet Kassai Viktor vezet majd - a spanyol együttes várhatja kedvező pozícióból, miután az első találkozón Münchenben 2-1-re nyert.