Rákattant a Real-focistákra az Oscar-díjas színésznő

Erin Brockovitch seule contre tous boite box paper papier OFFICE bureau
Erin Brockovitch seule contre tous Erin Brockovich 2000 Real Steven Soderbergh Julia Roberts. COLLECTION CHRISTOPHEL © Universal Pictures / Columbia Pictures
Vágólapra másolva!
Julia Roberts az El Clásico előtt stadiontúrán vett részt, amikor belebotlott több madridi játékosba, köztük Ronaldóba. A meccs után a duplázó argentint is elkapta egy kép erejéig.

A köztudottan sportrajongó Roberts a családjával a helyszínen tekintette meg a Real Madrid–Barcelona csúcsrangadót. A meccs előtt bejárta a legendás madridi stadiont, ahol több résztvevővel is találkozott.

A Micsoda nő! és az Ocean's-szériák sztárja Zinedine Zidane-nal, Luka Modriccsal és Marcelóval is közös képet csinált. De itt nem állt meg, és természetesen Cristiano Ronaldóval is pózolt.

A meccs végén a duplázó és ezáltal nyerőembernek bizonyuló Leo Messit is elkapta. Instagramján a kép alá azt írta, az Oscar-díj (mindig) Messinek jár – utalt Messi elképesztő teljesítményére a 3-2-re megnyert Clásicón.

Repost @fcbarcelona - @leomessi & Julia Roberts And the Oscar (always) goes to Leo Messi #FCBarcelona #Messi #JuliaRoberts

Julia Roberts (@juliaroberrts) által megosztott bejegyzés,