Vágólapra másolva!
Sorozatban a harmadik idényben Kaká az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság, az MLS legjobban fizetett játékosa, a magyar válogatott Nikolics Nemanja 16. a listán.

Az Orlando City brazil középpályása idén 7,2 millió dollárt (2 milliárd forintot) keres; az új idényben még csak egyetlen mérkőzésen lépett pályára, ugyanis a nyitófordulóban megsérült.

Kaká a legjobban kereső focista az MLS-ben Forrás: AFP

A lista második és harmadik helyén két torontói futballista szerepel: az előző idény legjobbjának választott olasz Sebastian Giovinco 7,1 milliót, míg az amerikai Michael Bradley 6,5 milliót (1,8 milliárd forint) keres. A negyedik és ötödik helyen két világbajnok labdarúgó található az egyaránt a New York City csapatát erősítő olasz Andrea Pirlo és a spanyol David Villa személyében.

Sarasota Siesta Key! One of the most white sand in the USA! Wow! #dayoff#Florida @dekovicmatej#Niko

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés,

Nikolics 1,9 millió dollárral (543 millió forint) gazdagodik első szezonjában a Chicago Fire együttesénél, de ezzel nem ő a csapat legjobban fizetett játékosa, ugyanis a világbajnok német Bastian Schweinsteiger 5,4 millió dollárral (1,5 milliárd forint) hetedik a kedden közzétett listán.

Nikolics eddig hét mérkőzésen négy gólt szerzett az MLS-ben.

My goals against New England⚽️⚽️ @chicagofire

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés,