Vágólapra másolva!
A Rio Grande do Sul állami bajnokság egyik másodosztályú mérkőzésén egyszer csak civil ruhás rendőrök jelentek meg, és egy pillanat alatt őrizetbe vették az egyik csapat emberrablásért körözött játékosát.

A Gaúcho állami bajnokság másodosztályában szereplő Sapucaiense bajnoki mérkőzésén nem az eredmény volt legérdekesebb. Sokkal inkább az a rendőrségi akció, ami pillanatok alatt játszódott le a csapat kispadjánál.

A civil ruhás nyomozók a Sapucaiense egyik játékosát, Marlon Natanael de Lima Alexandrét vették őrizetbe, akire négy körözés volt kiadva az állam területén erőszakos bűncselekmények miatt, írja a helyi Gaúcha című lapra hivatkozva a Sports Illustrated.

A 21 éves futballista bűnlajstromának legsúlyosabb tétele az a tavaly októberi eset, amikor egy bevásárlóközpontban fegyverrel kényszerített egy 67 éves nőt az értékei átadására, majd 1400 dollárnyi pénzt vett le a nő számlájáról a bankkártyáját használva.

A rendőrség nem tudta, hol keresse az elkövetőt, míg tudomásukra nem jutott, hogy focizik. Miután azonosították a klubot, már csak ki kellett menni az egyik meccsre, és meg is volt a nagy fogás.