Társoldalunk:

Mutu lefeküdt a bébiszitterrel, aki aztán meglopta

2017.05.17. 10:11

Nem mindennapi történettel állt a sajtó elé a korábbi román válogatott támadó, Adrian Mutu. A pályafutása alatt kokainozás miatt hosszú időre eltiltott játékos azzal vádolja gyermekének egykori filippínó dadáját, hogy különböző értéktárgyakat és pénzt lopott a családtól.

A Dinamo Bukarest vezérigazgatójának állítása szerint az édesanyja látta, hogy a nő elvett különböző tárgyakat, amíg Adrian Mutu és a felesége aludt. A 38 esztendős román sportvezető feljelentést tett a rendőrségen. 

A Dinamo Bukarest vezérigazgatója állítólag lefeküdt a bébicsősszelForrás: NurPhoto/Catalin Soare/NurPhoto/Catalin Soare

"Már nem dolgozik nálam – morgott Mutu. – Az igaz, hogy nem váltunk el jó viszonyban. Édesanyám látta, hogy ékszert tett a táskájába, és amikor a szobájába mentünk, több bőrönd is tele volt, amelyet bepakolt az induláshoz. Nem tudom mi volt bennük, mert soha nem láttam. 

A barátja mondta neki, hogy tulajdonítson el különböző értékeket tőlünk. Természetesen ideges lettem, amikor megtudtam, hogy lopnak a házamból. Megtettem a feljelentést a rendőrségen." 

A Dinamo vezérigazgatója hozzátette, a lopás köthető egy Fülöp-szigeteki bűnhálózathoz, amely erre specializálódott. 

Több román hírforrás szerint viszont az az igazság, hogy a dada és a korábbi válogatott játékos között szerelmi viszony volt, amit Mutu természetesen cáfol.  Az elmondása szerint az egykori alkalmazottja ezzel akarja elérni, hogy visszavonja a feljelentést.

Adrian Mutu különös történettel állt előForrás: AFP/Pascal Pochard Casabianca

Mutu a pályafutása során megfordult egyebek között a Chelsea, az Inter, a Juventus, a Fiorentina, az AC Ajaccio, vagy éppen az indai Pune City színeiben is.