Mutu lefeküdt a bébiszitterrel, aki aztán meglopta

Adrian Mutu
A Dinamo Bukarest vezérigazgatója állítólag lefeküdt a bébiszcsősszel
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi történettel állt a sajtó elé a korábbi román válogatott támadó, Adrian Mutu. A pályafutása alatt kokainozás miatt hosszú időre eltiltott játékos azzal vádolja gyermekének egykori filippínó dadáját, hogy különböző értéktárgyakat és pénzt lopott a családtól.

A Dinamo Bukarest vezérigazgatójának állítása szerint az édesanyja látta, hogy a nő elvett különböző tárgyakat, amíg Adrian Mutu és a felesége aludt. A 38 esztendős román sportvezető feljelentést tett a rendőrségen.

A Dinamo Bukarest vezérigazgatója állítólag lefeküdt a bébicsősszel Forrás: NurPhoto/Catalin Soare/NurPhoto/Catalin Soare

"Már nem dolgozik nálam – morgott Mutu. – Az igaz, hogy nem váltunk el jó viszonyban. Édesanyám látta, hogy ékszert tett a táskájába, és amikor a szobájába mentünk, több bőrönd is tele volt, amelyet bepakolt az induláshoz. Nem tudom mi volt bennük, mert soha nem láttam.

A Dinamo vezérigazgatója hozzátette, a lopás köthető egy Fülöp-szigeteki bűnhálózathoz, amely erre specializálódott.

Több román hírforrás szerint viszont az az igazság, hogy a dada és a korábbi válogatott játékos között szerelmi viszony volt, amit Mutu természetesen cáfol.

Az elmondása szerint az egykori alkalmazottja ezzel akarja elérni, hogy visszavonja a feljelentést.

Adrian Mutu különös történettel állt elő Forrás: AFP/Pascal Pochard Casabianca

Mutu a pályafutása során megfordult egyebek között a Chelsea, az Inter, a Juventus, a Fiorentina, az AC Ajaccio, vagy éppen az indai Pune City színeiben is.