Társoldalunk:

Magyar válogatott csatárral erősíthet a Ferencváros

2017.05.17. 10:39

A Ferencváros idén nyáron újabb magyar válogatott játékossal erősíthet. A kiszemelt nem más, mint a Slovan Bratislava támadója, Priskin Tamás. A támadó bár jól érzi magát a szlovák csapatnál, szívesen lenne a budapesti zöld-fehér csapat játékosa.

A Kisalföld szerdai számának értesülése szerint a Ferencváros élénken érdeklődik Priskin iránt, a futabblista azonban nem tudott többet kijelenteni ezzel kapcsolatban.

Én nem hallottam erről, semmi konkrétumot nem tudok ezzel kapcsolatban mondani. Egy évig köt még szerződés csapatomhoz, s most ennek megfelelően mindent a Slovan sikeréért kell megtennem – árulta el Priskin.

Priskin Tamás a hírek szerint Pozsonyból Budapestre tarthatForrás: Skslovan.com

De mit szólna ahhoz, ha a Ferencváros konkrét vételi ajánlattal állna elő? - tette fel a lap a kérdést.

A Ferencváros Magyarország legnépszerűbb csapata, nyilván ha arról lenne szó, megtiszteltetés lenne, szívesen is szerepelnék a zöld-fehéreknél. De ahogy említettem, nincs tudomásom konkrétumról – nyilatkozta sejtelmesen a magyar válogatott labdarúgó.

A Kisalföld szerdai cikke Priskin TamássalForrás: Facebook

Mindenesetre annyi biztosnak látszik, hogy a Ferencvárosnál nagy mozgás lesz a nyáron, mind érkező, mind távozó oldalon. A csapat jelenleg a harmadik helyen áll a magyar bajnokságban, két fordulóval a vége előtt egy pont az előnye a negyedik Vasassal szemben.