Vágólapra másolva!
A hétvégén 24 év után bajnoki címet szerző Budapest Honvéd számára nem lesz könnyű megtartani a kulcsjátékosait. Márpedig egyre-másra röppenek fel a hírek az esetleges távozókkal kapcsolatban. A legfrissebb hírek szerint Eppel Mártont Görögországba csábítják.

A sport24.gr információi szerint

a görög PAOK is beállt a kérők sorába

a bajnoki aranyérem mellé 16 találatával a gólkirályi címet is elhódító támadóért. Az alapszakaszban a bajnok Olympiakosz mögött második helyen végzett szalonikiek szeretnék megerősíteni a nyáron a keretüket, a támadósorba pedig Eppelt szemelték ki.

Eppel Márton 16 gólt lőtt a szezonban Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lap úgy tudja, hogy

a PAOK sportigazgatója, Lubos Michel személyesen is meggyőződött már a magyar támadóról, akit 2018 végéig köti a szerződése a Honvédhoz.

Kérdés, megválna-e George F. Hemingway az egyik legnagyobb értékétől a BL-selejtező előtt. A mértékadó transfermakt.de egyébként 350 ezer euróra becsüli jelenleg Eppel Márton értékét.

Nem a görög csapat az egyetlen, amelynek az érdeklődését felkeltette az NB I gólkirálya. Korábban az izraeli bajnok Hapoel Beer-Seva, valamint a Maccabi Haifa együttesével hozták hírbe.