Vágólapra másolva!
Lovrencsics Gergő, a Ferencváros játékosa eszméletlenül terült el a földön a Vasas elleni kupadöntő utolsó perceiben. A játékoshoz még defibrillátort is hoztak, percekig az életéért aggódott a közönség.

Drámai jelenet játszódott le a Magyar Kupa szerdai döntőjének utolsó perceiben: Lovrencsics Gergő ütközött a levegőben Murka Benedekkel. A friss édesapa, aki éppen csütörtökön vihette volna haza a kórházból a gyerekeit, eszméletlenül terült el a földön.

Az orvosok defibrillátort hoztak, de mivel kissé lassan kocogtak a válogatott focista felé, Nagy Gergely, a Vasas kapusa kivette a kezükből a készüléket, úgy rohant a játékostársa felé. A többiek közben kézbe temetett fejjel ballagtak a pályán, a közönség egy idő után Lovrencsics nevét kezdte skandálni.

Aztán egyszer csak Cukic jelezte, hogy a fradista társ jól van, sőt a hordágyon Lovrencsics maga is felemelte a kezét, ami után megkönnyebbülten tapsolt a közönség.

A meccs 1-1-re állt, hamarosan le is telt a rendes játékidő, és hosszabbítás következett. Jelenleg a válogatott szélső eszméleténél van, hamarosan CT-vizsgálatot végeznek el rajta. Az M4 szerint nincs gerincsérülése, és koordinált a mozgása.

A Ferencváros végül kupagyőztes lett, miután 5-4-re megnyerte a büntetőpárbajt. Varga Roland Lovrencsicsnek ajánlotta a győzelmet.