Társoldalunk:

Lovrencsics már nagyon szeretne hazamenni a kórházból

2017.06.01. 17:01

Péntek este engedik ki a kórházból Lovrencsics Gergőt, a Ferencváros labdarúgóját, aki a szerdai Magyar Kupa-döntőn egy ütközés után eszméletlenül terült el a földön.

"Gergő agyrázkódást szenvedett és elveszítette az eszméletét. Gyorsan stabilizálni kellett a fejét és a nyakát, megvizsgálni a légzését, illetve, hogy szabadok-e a légutak" - nyilatkozott az FTC honlapján csütörtökön Pánics Gergely csapatorvos.

Hozzátette, az volt a legfontosabb, hogy a válogatott játékos mielőbb kórházba kerüljön. "Az orvosi stábunk a már begyakorolt forgatókönyv szerint rendkívül magabiztosan és gyorsan ellátta a játékost, aki az eset után nem sokkal már a mentőben volt" - tette hozzá.

Lovrencsics Gergőre még vár néhány vizsgálatForrás: AFP/Angelos Tzortzinis

A Vasas ellen tizenegyesekkel megnyert Magyar Kupa-döntő 89. percében a középpályás az angyalföldiek játékosával, Murka Benedekkel ütközött a levegőben.

Lovrencsics elmondta, már sokkal jobban van, sőt az első hírekkel ellentétben az orra sem tört el."A CT sem mutatott ki semmit, az orvosok szerint azonban holnap estig bent kell maradnom, vár rám még néhány vizsgálat, de én már ma nagyon mennék haza" - tette hozzá a futballista, akinek vasárnap született meg a kisfia.