Hiába tolongtak a kérők Griezmannért

Antoine Griezmann, Atlético Madrid
Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (R) celebrates after scoring their second goal during the UEFA Champions League semi final second leg football match Club Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid, on May 10, 2017. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Antoine Griezmann, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának támadója egy francia tévéműsorban úgy nyilatkozott, nem hagyja el nyáron a spanyol együttest.

"Úgy döntöttem, maradok" - jelentette ki a francia csatár azok után, hogy kiderült, a spanyol bajnokságban harmadik helyen zárt Atlético egy büntetés miatt 2018 januárjáig nem szerződtethet új játékost, mivel korábban megszegte a külföldi utánpótláskorú játékosokra vonatkozó átigazolási szabályzatot.

Jövőre is tapsolhatnak Griezmann góljainak Forrás: AFP/Javier Soriano

"Nehéz időszak ez mind a klubnak, mind a játékostársaimnak.

- tette hozzá Griezmann, aki korábban úgy nyilatkozott, jó esély van arra, hogy nyáron a Manchester Unitedbe szerződjön. Utódja a jelenleg az Olympique Lyonban futballozó, szintén francia Alexandre Lacazette lett volna a spanyol együttesnél, ő azonban a kiszabott büntetés miatt legkorábban jövő januárban csatlakozhat a csapathoz.

A 26 éves csatár a nemrég befejeződött idényben 16, az előtte lévő két szezonban 22-22 bajnoki gólt lőtt az Atléticóban, mellyel 2016-ban bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.