Vágólapra másolva!
Francesco Totti nem lép többet pályára az AS Roma mezében, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen visszavonult volna a labdarúgástól.

A Roma öltözőjét 25 év után elhagyó, jelenleg 40 éves támadó a tervek szerint egy igazgatói posztot vett volna át klubja vezetésében, de arról is lehetett hallani, hogy a jövőben máshol futballozik majd. Totti nem zárta ki ennek a lehetőségét.

„Most pihenni megyek a feleségemmel, aztán majd meglátjuk. Olyat nem mondtam, hogy végleg befejeztem volna a futballt" – nyilatkozta a római klubikon.

Francesco Totti a Genoa ellen 3-2-re megnyert szezonzárón búcsúzott a Stadio Olimpicótól Forrás: Citizenside/Cosimo Martemucci

Az olasz Chi magazin úgy tudja, hogy Totti Alessandro Nesta amerikai csapatához, a Miami FC-hez igazolhat, de kínai klubok is óriási pénzt fizetnének egy 6 vagy 12 hónapos szerződésért, valamint korábbi edzője, Zdenek Zeman is hívja a Serie B-ben szereplő Pescarához.

A pihenését töltő Totti a napokban a női BL-győztes Lyon focicsapatának tagjaival találkozott Franciaországban, össze is álltak egy közös fotóra. Az olasz legenda pont a magyar származású, de a német válogatottal Eb-győztes és olimpiai bajnoki Marozsán Dzsennifer mellé állt.

A Lyon női csapata középen Tottival és Marozsánnal Forrás: 101 Great Goals