Griezmann levegőnek nézte a Real Madrid ünnepelt BL-győztesét

Horizontal
France's forward Antoine Griezmann arrives for a a training session in Clairefontaine en Yvelines on June 6, 2017 as part of the team's preparation for the upcoming WC 2018 qualifiers against Sweden. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A Svédország elleni vb-selejtezőre és az Anglia elleni barátságos mérkőzésre készülő francia válogatottnál mindenki gratulált a friss BL-győztes Raphaël Varane-nak, kivéve egyetlen játékost. Antoine Grizemannt.

A történet nem meglepő, de azért mégis.

Grizemann az Atlético Madrid futballistája, csapatát pont a végső győztes Real Madrid búcsúztatta a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A francia válogatott keretéhez hétfőn csatlakozó Varane-nak minden játékos külön gratulált a sikerhez, de Grizemann levegőnek nézte, kézfogás nélkül elment mellette. Erre akár még lehetne magyarázat, de később az asztalnál is megtapsolták a Real Madrid hátvédjét, kivéve egy játékost.

Griezmann viselkedését természetesen nem hagyták szó nélkül, a futballista reagált is a Twitteren a nem túl szimpatikus viselkedéséről szóló hírekre: „És akkor mi van?"