A Videotonnál eggyel több az ezüstérem, mint kellene

Felcsút, 2017. május 20. Fehérvári játékosok ünnepelnek a csapat második gólja után a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2017. május 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A kedden szerződtetett új vezetőedzővel, Marko Nikoliccsal is a bajnoki cím a cél a legutóbb második Videoton FC labdarúgócsapatánál.

Kovács Zoltán sportigazgató csütörtökön az M1 aktuális csatornán elmondta, nagy csalódásként élték meg, hogy május végén csak ezüstérmet nyertek az NB I-ben.

illetve mondhatjuk úgy is, hogy eggyel kevesebb, mert akkor a Magyar Kupa-döntőben is részt vehettünk volna" - utalt arra, hogy a legjobb 32 között a harmadosztályú Budafok búcsúztatta a fehérváriakat az MK-ban.

A Videotonnál nagy célokat fogalmaztak meg Forrás: MTI/Illyés Tibor

Nikolic kiválasztásáról a sportigazgató közölte, szükség volt a frissítésre, ugyanakkor hasonló játékfelfogású, futballfilozófiájú trénert akartak, mint a pénteken távozott norvég Henning Berg. Emellett pozitívumként kiemelte,

hogy a Partizannal legutóbb szerb bajnok és kupagyőztes tréner előrelépésként élte meg a váltást.

Ami a célokat illeti,

Kovács Zoltán mindenekelőtt a bajnoki címet jelölte meg a következő szezonra.

A nemzetközi porondról megemlítette, izgatottan várják az Európa Kupa-selejtező június 19-i sorsolását, és remélik, hogy - a felkészülés részeként - magabiztosan túllépnek az első fordulón.