Hűségből jelesre vizsgázott Antoine Griezmann

Horizontal
Atletico de Madrid's forward Griezmann runs during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Athletic Club Bilbao at the Vicente Calderon stadium in Madrid on May 21, 2017. / AFP PHOTO / OSCAR DEL POZO
Vágólapra másolva!
Antoine Griezmann elfogadta az egyéves szerződéshosszabbítási ajánlatot az Atlético Madrid labdarúgócsapatánál - számolt be róla hétfőn a spanyol sajtó.

Az új megállapodással - mellyel emelték fizetését - 2022-ig kötelezte el magát a spanyol fővárosi klubhoz.

"Antoine Griezmann elhelyezte aláírását a szerződésen, amely 2022-ig köti őt az Atléticóhoz" - írta a Marca internetes kiadása.

Griezmann sem járt rosszul a maradással Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Az As szerint "az Atlético felülvizsgálta (Griezmann) fizetését, hogy kompenzálja a hatékonyságát", másképpen fogalmazva "gazdasági erőfeszítést" tett, hogy maradásra bírja a francia válogatott támadót.

A 26 éves futballista korábban úgy nyilatkozott: jó esély van arra, hogy a Manchester Unitedbe szerződjön. Egy hete azonban - amikor kiderült, hogy az Atlético Madrid 2018 januárjáig nem szerződtethet új játékost, mivel korábban megszegte a külföldi utánpótláskorú játékosokra vonatkozó átigazolási szabályzatot -

azt mondta, nem hagyja el a nyáron a csapatot.

Griezmann, aki a Real Sociedadban nevelkedett, 2014-ben került Madridba. Azóta mindegyik évben 25 gólnál többet szerzett, tavaly Bajnokok Ligája és Eb-döntőt játszott, és harmadik volt az Aranylabda-szavazáson.