Vágólapra másolva!
Hivatalossá vált, hogy Lipcsei Péter ül le az NB II 4. helyén végző Soroksár kispadjára. A szakember az FTC második csapatánál dolgozott eddig, de a zöld-fehér klub a következő szezonban már nem indítja el a csapatot az NB III-ban.

A Ferencváros korábbi 59-szeres magyar válogatott középpályása, Lipcsei Péter ül le az NB II előző kiírásában a negyedik helyen végző Soroksár kispadjára, ahol Lucsánszky Tamást váltja.

A zöld-fehér klub ikonja eddig az FTC II néven, az NB III Közép csoportjában szereplő, és ott a 12. helyen végző csapat trénere volt.

Lipcsei Péter Forrás: Mudra László

Ebben a gárdában szerepeltek a Ferencváros első csapatának közvetlen utánpótlását jelentő 19-22 éves játékosok, akik közül többen is felkerültek időközben az első csapathoz. Az idei szezonban azonban Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője úgy döntött, hogy a jövőben nincs szükség a második csapatra,

mert az ott szereplőknek nem kínál fejlődési lehetőséget az NB III,

a csapatot így megszüntették.

Lipcsei Péter munkájára azonban igényt tartanak, így került Soroksárra, ahhoz a klubhoz, amelyik szoros együttműködésben él a Ferencvárossal, mintegy a zöld-fehérek fiókcsapataként működve. Soroksáron volt már edző egy másik Fradi-klublegenda, Lisztes Krisztián is, jelenleg pedig egy harmadik, Dragóner Attila a sportigazgató, míg Gyepes Gábor a csapatkapitány.