Vágólapra másolva!
Gálaelőadást tartott a magyar U21-es strandlabdarúgó válogatott a francia csapat ellen a siófoki Talent Cup döntőjében. 

A magyar csapat a torna legjobb góllövője, Turós Viktor góljával hamar előnybe került, ettől kezdve pedig a magyar válogatott lehengerlő játékát még fékezni sem nagyon tudta az egyébként igen erősnek számító francia csapat.

A mieink a népes szurkolótábor előtt bizonyítani akartak, s az igyekezet meg is hozta az eredményét – a harmadik harmad elején a zsűriasztalnál dolgozó, a jegyzőkönyvet vezető spanyol játékvezető mosolyogva megjegyezte: jó lenne, ha befejezné már ezt a játékot a magyar csapat, mert elfogyott a hely a gólszerzőknél.

Csakhogy a mieink nem fejezték be, ügyesen, ötletesen játszottak, és folyamatosan lőtték a gólokat, így jutottak egészen 13-ig. Kérdés sem férhetett ahhoz, hogy a II. Talent Cup több mint fél méter magas serlegét a magyar válogatott emelheti majd a magasba az eredményhirdetéskor.

A spanyol válogatott vasárnap is azt a szép, látványos játékot hozta, amellyel az előző két napon is bemutatkozott, ezúttal eredményesen: könnyedén nyert a csapat a fizikailag erős játékosokkal szereplő, de vasárnapra elfáradó lengyelek ellen, így feliratkozva a 3. helyre.

A vasárnapi mérkőzések eredményei:

7. helyért: Fehéroroszország-Csehország 4-3
5. helyért: Görögország-Ukrajna 4-9
3. helyért: Spanyolország-Lengyelország 7-2
1. helyért: Magyarország-Franciaország 13-4

MAGYARORSZÁG: Iváncsik (Nagy G.) – Szentes-Bíró (3), Turós (4), Genczler, Rutai (3). Cs.: Deák, Bartha, Patócs (2), Gulyás (1). Szövetségi edző: Berkes László

A győztes csapatnak járó serleget dr. Lengyel Róbert, Siófok város polgármestere és Izsvák Zsolt, az MLSZ Strandlabdarúgó Szakágának vezetője adta át. A torna legjobb játékosa: Szentes-Bíró Tamás lett. A díjátadó a spanyol legenda, Amarelle, a FIFA strandlabdarúgó instruktora, BL-győztes, Európa legjobbjának, valamint a 2003-as és a 2008-as vb legjobb játékosának választott egykori strandlabdarúgó volt.