Cristiano Ronaldo újabb lépést tett a halhatatlanság felé

Football. The 2017 FIFA Confederations Cup. Russia vs. Portugal landscape HORIZONTAL cc football player fifa 2017 confederations cup cc-2017
3135863 06/21/2017 From left: Igor Akinfeyev, Fyodor Kudryashov (Russia) and Cristiano Ronaldo (Portugal) during the 2017 FIFA Confederations Cup match between Russia and Portugal. Grigoriy Sisoev/Sputnik
Vágólapra másolva!
A portugál válogatott Cristiano Ronaldo korai góljával 1-0-ra legyőzte a házigazda Oroszországot a Konföderációs Kupa csoportkörének második fordulójában, ezzel az Európa-bajnok átvette a vezetést az A csoportban.  

A találkozó egyetlen gólját Ronaldo szerezte fejjel a 8. percben a dortmundi Raphael Guerreiro remek beadása után.

asp3m - Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

A Real Madrid sztárja első gólját szerezte a 2017-es Konföderációs Kupán, karrierje 603. találata után pedig ismét elmondhatta magáról, hogy minden jelentős nemzetközi sorozatban, illetve nagy nyári tornán szerzett legalább egy gólt, amelyben valaha pályára lépett (Bajnokok Ligája, UEFA Szuperkupa, FIFA klubvilágbajnokság, olimpiai játékok, Európa-bajnokság, világbajnokság, Konföderációs Kupa).

Az orosz válogatott az első félidőt átaludta, a másodikban próbált egyenlíteni, de későn ébredt, Porutgália pedig rutinosan őrizte egygólos vezetését, ami elég is lett a három pont megszerzéséhez.

Az A csoport másik mérkőzésén Mexikó válogatottja hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte az új-zélandi csapatot, amely ezzel az eredménnyel kiesett.

Konföderációs Kupa
A csoport, 2. forduló:
Portugália-Oroszország 1-0 (1-0)
gól: Ronaldo (8.)
Mexikó - Új-Zéland 2-1 (0-1)
gól: Jimenez (54.), Peralta (72.), illetve Wood (42.)

Csütörtökön a B csoport küzdelmeivel, köztük a Németország-Chile összecsapással folytatódik a 2018-as oroszországi világbajnokság főpróbája.