Vágólapra másolva!
Az Arsenal továbbra is érdeklődik a francia és a világfutball egyik, ha nem a legnagyobb ígéretéért, Kylian Mbappé-ért. Viszont konkurenciában sincs hiány, óriási csatára kell számítani a Real Madrid és a PSG együtteseivel Arséne Wengernek, ha meg akarja szerezni a csodatinit.

Az elmúlt hetekben az Arsenal már jelentkezett egy 100 millió eurós ajánlattal Mbappé-ért, amit a Monaco elutasított.

A francia L'Equipe szerint Arséne Wenger a héten felhívta Mbappé-t, hogy elmondja az ő elképzeléseit, felvetéseit a játékos karrierjét illetően,

hogy ezzel is meggyőzze őt az Arsenalhoz való igazolás előnyeiről – számolt be az arsenalfan.hu.

Egy Mbappé-hez közel álló forrás ugyancsak a héten nyilatkozott úgy, hogy

az Arsenalnak nagyon is valós esélye van a játékos leigazolását tekintve, hiszen a csatár nagyon nagy tisztelője és csodálója Arséne Wengernek.

Tovább folytatódik a harc Kylian Mbappé megszerzéséért Forrás: AFP/Franck Fife

Az Arsenal számára viszont nem túl jó hír, hogy

Mbappe köztudottan Real Madrid-rajongó hírében áll,

ráadásul a spanyol csapat minden tekintetben kedvezőbb anyagi megállapodást tudna kötni mind a játékossal, mind a jelenlegi csapatával, mint az Arsenal. Illetve az sem, hogy Mbappé számára nagyon fontos tényező, hogy hol kapná a több játéklehetőséget. Az Arsenalnál ezzel nem lenne gond, de jelen állás szerint a Real Madridnál sem, mivel távozik az egyik kulcsember, emiatt Zidane már a következő szezontól is biztosítani tudná a megfelelő játékidőt a francia támadó számára.

Kylian Mbappé nehéz döntés előtt áll Forrás: AFP/Valery Hache

A Daily Mail szerint Wenger továbbra is elszánt abban, hogy megszerzi Mbappét, ám B-terveket is készített már elő a francia menedzser

arra az esetre, ha túl sokba kerülne a játékos megszerzése. Ilyen értelemben az egyik lehetséges B-terv Alexander Lacazette lehet.