Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi fordulójában is betalált Nikolics Nemanja, így a fantasztikus formában lévő magyar válogatott támadó már 14 gólnál jár.

A Chicago Fire ezúttal húszezer néző előtt az Orlando Cityt fogadta, és már a találkozó legelején eldöntötte a három pont sorsát: David Accam nyolc perc leforgása alatt már két gólnál járt.

Nikolics Nemanja repíti a Chicago Fire együttesét Forrás: goal.com

Nikolics Nemanja csapata harmadik találat szerezte, amikor a kétgólos Accam kiugratása után gyönyörűen lőtte a labdát a jobb alsó sarokba,

ezzel pedig 3-0-ra alakította az összecsapást. A 63. percben büntetőhöz jutott a Chicago Fire, ám ezúttal nem Nikolics állt a labda mögé, hanem David Accam, aki így mesterhármassal fejezte be a mérkőzést.

Nikolics Nemanja már 14 gólnál jár a bajnokságban a Chicago Fire színeiben Forrás: Chicago Fire/Facebook

A magyar válogatott támadó szárnyal az MLS-ben is,

immár 17 mérkőzés után 14 gólnál jár és toronymagasan vezeti a góllövőlistát,

míg a Chicago a Toronto mögött a második a bajnokságban.

MLS
Chicago Fire-Orlando City 4-0
G.: D. Accam (3., 8., 63. – utóbbi büntetőből), Nikolics (52.)

Nikolics: nincs értelme hazautazni 15 percnyi játékért

Nikolics Nemanja, a Chicago Fire labdarúgója úgy nyilatkozott, semmi értelme azért hazautaznia a magyar válogatotthoz a tengerentúlról, hogy a mérkőzések végén 15-20 percnyi játéklehetőséget kapjon. A korábban a Videotonban és a Legia Warszawában is gólkirály, jelenleg az észak-amerikai bajnokság (MLS) góllövőlistáját vezető Nikolics minderről a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában beszélt.