Vágólapra másolva!
Alexandru Curteian az FK Jelgava vezetőedzője sajtótájékoztatóján kijelentette, rendkívül érdekes mérkőzést vár csütörtök este a Ferencváros otthonában az Európa Liga selejtezőjében. A lett bajnokság negyedik helyezettjének moldovai mestere dicsérte a magyarországi körülményeket, a magyar csapatot erős ellenfélnek tartja, de azt ígérte, hogy a lettek nem kirándulni jöttek Budapestre.

"Tiszteljük a Ferencváros hagyományait, de

- hangoztatta Alexandru Curteian, aki szerint a tisztelet részükről csak addig fog tartani, amíg el nem kezdődik a mérkőzés. Úgy érzi, együttese legnagyobb erőssége a küzdőszellem, az hogy nem adják olcsón a bőrüket.

Kaspars Ikstens, a csapat kapusa még sarkosabban fogalmazott, hiszen azt mondta, hogy döntetlennél jobb eredményre számít Budapesten.

A Ferencváros-FK Jelgava találkozó 18.45 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a visszavágót jövő csütörtökön rendezik.

Doll elárulta, miben jobb a Fradi, mint tavaly ilyenkor

Thomas Doll vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgói pihentebben várják a lett FK Jelgava elleni csütörtöki Európa Liga-selejtezőt, mint a tavalyi kupasorozatot. "Nagyon elégedettek lehetünk, mert el tudtuk végezni azt a programot, amit elterveztünk" - fogalmazott a német szakember a klub szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.