Vágólapra másolva!
Három év után újra tárgyalóasztalhoz ültek a Ferencváros vezetői, és a klubvezetés egyes intézkedései ellen tiltakozó Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevet viselő csoport. A tárgyalások célja, hogy az önkéntes száműzetést választó szurkolók visszatérjenek a Groupama Arénába.

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a Ferencvárosi Torna Club elnöke és a szurkolókat képviselő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül mozgalom vezetői három év után újra tárgyalóasztalhoz ültek - adta hírül az MTI.

A felek elkötelezettek az iránt, hogy az FTC elemi érdekeinek megfelelően

ismételten a megszokott, Magyarországon egyedülálló hangulatban és nézőszám mellett játszhassa mérkőzéseit labdarúgó csapatunk.

A szurkolók egy csoportját képviselők átadták az elképzeléseiket tartalmazó dokumentumot, amelyet a klub vezetősége pozitívan értékelt, áttekintett és annak részletes kidolgozását kérte.

Ennek megtörténtét követően folytatódnak a tárgyalások, remélhetőleg a sokak által régóta várt megegyezés eredményével.

A szurkolók egy része a Groupama Arénában kötelezővé tett tenyérszkenner, illetve regisztráció miatt kezdtek tiltakozni. De menet közben több más téma is előkerült: így a klub által alkalmazott biztonsági szolgálat személyi összetétele, a lelátóra bevihető szurkolói kellékek - kezdve a drapériáktól a pirotechnikai eszközökig -, és a megszigorított jegyvásárlás is a témák közöttt van, feltehetően.

Az SzSzJN által képviselt szurkolók az elmúlt években sem szakadtak el a klubtól, rendre ott voltak a Bajnokok Ligájában szereplő női kézilabda-csapat mérkőzésein, és több látványos megmozdulást szerveztek a harmadosztályban szereplő FTC II mérkőzésein.