Messi árnyékából a PSG-hez vezet Neymar útja?

Neymar
NEYMAR of FC Barcelona during the Spanish championship Liga football match between FC Barcelona and Sevilla FC on April 5, 2017 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI
Vágólapra másolva!
A Paris-Saint Germain 222 millió eurót fizetne Neymarért, aki állítólag hajlik a klubváltásra - írják a spanyol lapok.

A katalán Sport hétfőn számolt be arról, hogy Neymar kényelmetlenül érzi magát Barcelonában, ahol még mindig Lionel Messi árnyékában kell futballoznia.

Neymarnak több ajánlata is van Forrás: DPPI/Manuel Blondeau

Neymar és édesapja már tavaly nyáron felvette a kapcsolatot a PSG vezetőivel, amit maga a játékos is megerősített: "Voltak egyeztetések, nem is egy.

- mondta. A rekordot jelentő átigazolási díj mellett a párizsi klub most 30 millió eurós fizetéssel csábítja a brazilt.

A 25 éves játékos 2015-ben triplázott a Barcelonával (azaz megnyerte a Bajnokok Ligáját, a spanyol bajnokságot és a Király-kupát) és harmadik lett az Aranylabda-szavazáson. A Sport szerint most azt a kérdést kell feltennie magának, hogy

továbbra is második akar-e lenni Messi mögött.

Az MSN is elkezdte a felkészülést az új szezonra Forrás: NurPhoto/Joan Valls/NurPhoto/Joan Valls

Neymarnak idén több ajánlata is van, a PSG mellett a két manchesteri csapat is szeretné őt leigazolni. Ő viszont nem foglalkozik a pletykákkal.

- nyilatkozta viccesen nemrég.

Neymar a múlt héten csatlakozott a Barcelona edzéseihez. Bár ez már a negyedik közös szezonjuk lesz, most először fordul elő, hogy Messi, Neymar és Suárez a felkészülés kezdetétől a csapattal vannak.