Neymar megerősítette, nem megy a PSG-hez

Neymar
Neymar of FC Barcelona during the Spanish championship Liga football match between FC Barcelona and SD Eibar on May 21, 2017 at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain - Photo Urbanandsport / Spain / DPPI
Vágólapra másolva!
Hiába a Paris Saint-Germain rekordot jelentő ajánlata, Neymar boldog Barcelonában, és már az új szezonra készül.

Kedden ellentétes hírek jelentek meg Neymar átigazolásával kapcsolatban: Jordi Mestre, a Barcelona sportszakosztályának alelnöke azt nyilatkozta, "200 százalék, hogy Neymar marad a Barcelonánál", míg a brazil Esporte Interativo arról számolt be, hogy a játékos elfogadta a PSG ajánlatát.

Neymarért 222 millió eurót kínált a PSG Forrás: NurPhoto/Joan Valls/NurPhoto/Joan Valls

A francia klub 222 millió euórért vásárolta volna ki Neymart az élő szerződéséből, amit tavaly októberben hosszabbítottak meg 2021-ig.

"Az előző volt a legjobb szezonom a Barcában. Tökéletesen alkalmazkodtam a városhoz és a klubhoz, ezek a körülmények hozzájárulnak egy sportoló teljesítményéhez. Jól érzem magam, még akkor is, ha legutóbb nem nyertük meg azokat a trófeákat, amiket akartunk. Nagyszerű meccseket játszottunk és hihetetlen pillanatokat éltünk meg.

- nyilatkozta Neymar a Goal.comnak.

Neymar már elkezdte a felkészülést az új szezonra Forrás: DPPI/Urbanandsport

Josep María Bartomeu, a Barcelona elnöke is megerősítette a BBC-nek, hogy Neymar marad a csapatnál.

"Nem is gondolunk az eladására. Ő az egyik legfontosabb játékosunk, egyetlen ajánlatot sem fogunk megfontolni."

Az első hét után Ernesto Valverde edző szabadságot adott a játékosoknak, ezt kihasználva Neymar Ibizán nyaral édesapjával és a közeli barátaival.