Vágólapra másolva!
A Bajnokok Nemzetközi Kupája elnevezésű felkészülési tornán találkozott egymással szombaton a Chelsea és az Inter. Ám ezúttal nem a végeredmény az igazán fontos – az olasz csapat nyert 2-1-re nyert –, sokkal inkább az Internazionale francia középpályásának, Geoffrey Kondogbia az elképesztő öngólja.

Az összecsapáson az Inter már 2-0-ra is vezetett Antonio Conte csapata ellen, előbb az első félidő végén Stevan Jovetic szerezte meg a vezetést a kihagyott tizenegyest követően, majd Ivan Perisic 53. percben szerzett találata jelentette a kétgólos előnyt.

Geoffrey Kondogbia öngólját még sokáig emlegetni fogják Forrás: NurPhoto/Omar Bai/NurPhoto/Omar Bai

Ám a 74. percben Geoffrey Kondogbia tett arról, hogy a csapata ne nyugodhasson meg, na meg arról is, hogy a felkészülési mérkőzés sokáig emlékezetes maradjon.

A francia középpályás szinte a félpályáról szerette volna hazaadni a labdát Daniele Padellinek, miután megtámadta az ellenfél, ám a kissé kint álló kapus felett végül a jobb sarokban kötött ki a labda.

Ennek ellenére nyert az Inter, de Padelli és Kondogbia biztosan sokáig nem felejti el ezt az öngólt, ahogy minden bizonnyal a szurkolók sem.