Vágólapra másolva!
Miközben a Paris Saint-Germain Neymar érkezésére vár, a La Liga vezetői nem fogadták el a francia klub fizetési szándékát. A klub és a játékos képviselői megérkeztek csütörtökön a spanyol fővárosba, hogy kifizessék a Barcelona játékosának kivásárlási árát, de nem jártak sikerrel.

Korábban már írtunk róla, hogy Neymar kivásárlási ára 222 millió euró és mesés összegek szerepelnek az öt évre köttetendő szerződésében.

A PSG képviselői és jogászai csütörtökön érkeztek Madridba, a liga központjába, hogy véglegesítsék a transzfert, de nem jártak sikerrel.

A Paris-Saint-Germain szurkolói már Neymart várják Forrás: AFP/Bertrand Guay

„Megerősíthetem, hogy itt jártak a játékos képviselői, hogy letegyék a kivásárlási ár összegét, de visszautasítottuk őket" – idézi az AFP a liga szóvivőjét.

Javier Tebas, a La Liga elnöke már szerdán jelezte, nem fogják elfogadni a pénzt Neymarért, ugyanis szerintük a párizsi klub nem teremthet elő ekkora összeget anélkül, hogy megsértenék az UEFA pénzügyi fair play szabályozását.

Egy biztos, a játékostársak sorra búcsúznak a braziltól. Tegnap Lionel Messi, ma pedig Luis Suárez is elköszönt a trió harmadik tagjától.

Kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket.