Egy kisfiúnál kötött ki Mourinho ezüstérme

José Mourinho
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gives his instructions during the UEFA Super Cup football match between Real Madrid and Manchester United on August 8, 2017, at the Philip II Arena in Skopje. / AFP PHOTO / Nikolay DOYCHINOV
Vágólapra másolva!
Szimpatikus gesztussal zárult a 2017-es Európai Szuperkupa-döntő; José Mourinho ugyanis egy fiatal manchesteri drukkernek ajándékozta ezüstérmét.

A Special One-ról idáig is köztudott volt, hogy nem hatják meg különösebben a medáliák és az elismerések, anno, a Chelsea edzőjeként 2006-ban nyert aranyérmét is a Stamford Bridge drukkerei közé hajította.

A Real Madrid ellen elveszített Szuperkupa-döntőt és az ünnepélyes díjátadót követően ezüstérmével a kezében a manchesteriek egyik szektora elé sétált, majd egy fiatal rajongónak adományozta azt.

"Ha nyerünk sem mindig tartom meg az érmeimet, hát még ha veszítünk" - indokolt az esettel kapcsolatban Mourinho, majd így folytatta:

"Számomra ez csak egy tárgy, amit valahol leteszek a házamban, viszont annak a srácnak biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fog jelenteni."