Társoldalunk:

R-GO gida ápolja a Puskás Akadémia sérültjét

2017.08.10. 08:33

A Puskás Akadémia támadója, Radó András külső bokatörést szenvedett a Budapest Honvéd elleni összecsapáson, a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában. A Ferencvárostól igazolt játékos már átesett a műtéten, és nyugodtan mondhatjuk, jó kezekben van, ugyanis a Szikora Róbert által alapított R-GO együttes gidája, Gyurom Natália ápolja.

„A fellépés felénél bementünk az öltözőbe, ahol láttam, hogy hívott az anyukája, a barátnőmtől pedig kaptam egy üzenetet, hogy kitartást és jobbulást kíván Andrisnak – mondta Borsnak Gyurom Natália, aki azonnal a kórház felé vette az irányt. - A koncert másik felét úgy kellett végigcsinálnom, hogy nem tudtam, mi történt vele. Ahogy befejeztük, rögtön telefonáltam."

❤️

A post shared by gyuromnatalia (@gyuromnatalia) on

„Hajnali kettőig vártunk a vizsgálatokra. Aztán hétfő este megműtötték Andrist. Az elmozdult csontot fémlemezekkel és csavarokkal rögzítették. Egész nap ott voltam mellette. Kedden már hazaengedték, de fekvőgipsz van a lábán. Pápára vittem a szüleihez, ahol pár napig én is gondját viselem majd. Aztán sajnos a munkám miatt vissza kell mennem Budapestre – tette hozzá az R-Go gida, aki elárulta még, hogy párja a körülményekhez képest jól van.

A Pintér Attila vezette Puskás Akadémiának nagy szüksége lenne a Radó András góljaira, ugyanis egy ponttal sereghajtó az NB I-ben.