Társoldalunk:

Elővásárlási lehetőség a leghűségesebb Vidi szurkolóknak

2017.08.10. 13:00

A labdarúgó Európa Liga negyedik selejtezőkörének első mérkőzésén a Videoton a szerb FK Partizan otthonában lép pályára, Belgrádban. A mérkőzés zártkapus lesz, azonban száz szerencsés székesfehérvári szurkoló a lelátón izgulhatja végig a kilencven percet.

Az augusztus 17-én, este kilenc órakor sorra kerülő mérkőzés zárt kapuk mögött játsszák, de az UEFA júniusban életbe lépett friss szabályozása szerint a vendégcsapat szurkolóinak egy kisebb csoportja ennek ellenére is megtekintheti a találkozót. 

A Videoton szurkolók Belgrádba is elkísérhetik csapatukatFotó: Polyák Attila - Origo

A két klub megegyezése értelmében összesen 100 Videoton szurkoló juthat lelátós jegyhez a belgrádi találkozóra. A lehetőség első körben kizárólag azok számára áll fenn, akik a Vidi bármely 2017-18-as idegenbeli Európa Liga-találkozójára kilátogattak.

A klub megkéri azokat a szurkolóinkat, akik szeretnének belépőt vásárolni, és rendelkeznek idei EL-jeggyel egy idegenbeli mérkőzésre, hogy a marketing@videotonfc.hu címen jelentkezzenek szombaton 12.00-ig, és küldjék el az idegenbeli jegyük fotóját is mellékletként!