Társoldalunk:

Most már biztos: Mourinho vissza akarja kapni Ibrahimovicot

2017.08.11. 15:56

José Mourinho megerősítette, hogy a Manchester United tárgyalásokat folytat Zlatan Ibrahimoviccsal egy újabb megállapodásról. 

Az ESPN beszámolója szerint a portugál szakember a klub pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, "Tisztában vagyunk az állapotával, tudjuk, hogy időre van még szüksége a felépüléshez, nem áll készen a játékra mondjuk holnap. De nem is sürget minket semmi. Világosan elmagyarázta, hogy többre vágyik, a sérülése miatt nem tudta kihozni magából a maximumot az előző szezonban. Most a legmagasabb szinten akar teljesíteni, úgyhogy tárgyalunk annak a lehetőségéről, hogy velünk maradjon a szezon második felében."

Mourinho számít Ibrahimovicra a szezon második felébenForrás: AFP/Oli Scarff

Zlatan Ibrahimovicot - súlyos térdsérülése után - végül elengedte a Manchester United, annak ellenére, hogy opciós joga lett volna a megtartására. A svédnek jelenleg nincs élő szerződése a manchesteriekkel, de a 35 éves játékos a rehabilitációjához használhatja a klub létesítményeit.

Közben a manchesteriek új igazolása, a 75 millió fontért vásárolt Romelu Lukaku kapta meg Ibra 9-es számú mezét. Mindezek ellenére José Mourinho most határozottan megerősítette, hogy tárgyalnak Ibrahimoviccsal a közös munka folytatásáról.