Társoldalunk:

Megegyeztek: a Fradi újra a stadionnál parkoltatja a játékvezetőket

2017.08.12. 10:59

Véget ért a milliós büntetéseket hozó csatározás, melynek eredményeként a Ferencváros újra a Groupama Aréna öltözőbejáratához közeli helyet biztosít a hazai mérkőzésein tevékenykedő játékvezetők autóinak - írja a Blikk.

A helyzet a 2016/2017-es bajnoki szezon tavaszán vált igazán komollyá, ugyanis az MLSZ fegyelmi bizottsága több alkalommal, összesen 2,5 milliós büntetést szabott ki a Fradira a „hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért".

Szabó Zsoltéknak már nem kell majd annyit gyalogolniukForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A zöld-fehérek az öltözők bejárataihoz képest, a Groupama Aréna túloldalán, nagyjából 300 lépésnyire biztosítottak parkolókat a játékvezetőknek.

A klub vezetői vitatták a büntetés jogosságát, mondván, megfelelnek az európai futballszövetség (UEFA) előírásának, ennek ellenére fizetniük kellett, hiába fellebbeztek.

A tavasszal kialakult helyzetForrás: blikk.hu

„Találkoztam Csányi Sándor elnök úrral, akivel sok mindenről beszélgettünk" – nyilatkozta a Blikknek Kubatov Gábor, a Fradi elnöke. Az MLSZ partner volt, a figyelemfelhívásnak szánt lépésünket megértette, az elképzeléseink találkoztak, így megállapodtunk egymással" 

- mondta Kubatov.