10 emberrel mentett pontot az Atletico

fbl Horizontal
Atletico de Madrid's Uruguayan defender Jose Gimenez (2nd R) celebrates with Atletico de Madrid's Argentinian coach Diego Simeone (R) after scoring during the Spanish league football match Girona FC vs Club Atletico de Madrid at the Municipal de Montilivi stadium in Girona on August 19, 2017. / AFP PHOTO / PAU BARRENA
Vágólapra másolva!
A fennállás első élvonalbeli mérkőzését játszó Girona hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a legutóbbi idényben harmadik Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának szombati játéknapján.

A hazaiak hatalmas lehetőséget szalasztottak el, hiszen az uruguayi csatár, Christian Stuani három percen belüli két fejesgóljával 2-0-ra vezettek a szünetben, majd a 67. percben emberelőnybe is kerültek, mivel a játékvezető műesésért felmutatta Antoine Griezmann-nak a második sárga lapot.

A fővárosiaknak azonban innen sikerült az egyenlítés, így tíz emberrel mentettek pontot.

A játéknap másik mérkőzésén a Real Sociedad egy remek meccsen győzte le 3-2-re a Celta Vigo alakulatát, ráadásul idegenben. A hazaiak Maximiliano Gomez góljaival kétszer is vezettek, de a vendégek mindkétszer egyenlítettek, majd a 88. percben büntetőből szerezték meg a győztes találatot.