Társoldalunk:

A közkedvelt humorista a pornóhoz hasonlította a focit

2017.08.21. 21:56

A labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában az Újpest FC 1-1-s döntetlent játszott a Diósgyőrrel a Szusza Ferenc Stadionban. Az MLSZ által a lila-fehérekre kiszabott büntetés miatt a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezték, azonban a Diósgyőr TV riportereként helyszínen volt Aranyosi Péter humorista, aki nem érti, miért kell azt a kevés megmaradt szurkolót is büntetni.

Aranyosi Péterből a zárt kapus meccs közben kitört a szurkoló. Mókás beszólásai az üresen kongó lelátók miatt a közvetítésben is jól hallhatók voltak.

A beszólás tőlem nem meglepő, hiszen én szurkoló vagyok, de nem mindent én ordítottam be, amit hallani lehetett a tévében. Én csak olyanokat mondtam, hogy ott fekszik a gyerek a karikában, meg hogy hullámozzatok. Sajnos ott tartunk, hogy nekem kellett vicceset mondanom, hogy vicceset halljak – mesélte a Borsnak a humorista, aki gyűjti a lelátói szlenget, amit saját estjén elő is ad.

Aranyosi Péter a pornóhoz hasonlította a zárt kapus meccsetFotó: Origo

Aranyosi a hétvégi meccsel kapcsolatban is vicces hasonlattal élt.

„Egy pornórajongó kollégám egyszer elment egy forgatásra és azt mondta, hogy kiszeretett a műfajból, amikor azt hallotta a rendezőtől, hogy több fényt a f.szra! Na, ilyen közönség nélküli futballmérkőzést rendezni – mondta a humorista, aki nem érti, hogy az Újpest megbüntetése miatt a DVTK-szurkolókat miért nem engedték be a stadionba. – Összevissza vezetik a magyar focit. Meg kéne becsülni a szurkolókat, akik még kijárnak, ha beordítanak vagy petárdáznak, akkor is. A Diósgyőr-, a Fradi- és az Újpest-drukkerek látják el szurkolással az NB I-et, ebből kettőt most kizártak a hétvégén – panaszolta Aranyosi Péter, aki hozzátette, szavait sokszor félreértik, pedig ő nem a szurkolók ellen, hanem értük beszél.