A Liverpool kapusa új karriert épít a foci mellett

Bogdán Ádámm melwood liverpool
Bogdán Ádám visszatérése egyelőre várat magára
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool FC kapusa, Bogdán Ádám testvérével karöltve gondolt egyet, és megalkották saját sörüket. A Red Viking névre keresztelt ital külsőleg is hasonlít a korábbi magyar válogatott kapusra.

„Természetesen szoktunk sörözni a barátokkal és a testvéremmel – mesélte Bogdán Ádám a történetet a Borsnak. – Az egyik ilyen alkalommal megvitattuk, hogy

Én nem szeretem a csapolt italokat, hiszen az nem mindig megbízható, az üveges sörök közül pedig nem találtam még kedvencre – folytatta a Liverpool kapusa, aki azt is elárulta, hogy a saját italuknál minden apró részletre odafigyeltek.

Bogdán Ádám visszatérése egyelőre várat magára Forrás: Origo/Hegedűs Henrik

A cél az volt, hogy egy igazán jó lágert készítsenek, amelynek kellemes az íze, nem túl magas az alkoholtartalma,

tiszta, nincs benne édesítőszer, kemikália és kukoricadara, mint a legtöbb kis üvegesben, ami ideális mennyiség ahhoz, hogy az utolsó kortyig friss maradjon. A poén része, hogy a sör vörös, ami hasonlít a megálmodóihoz.

Pesten több kocsmában és sörkertben is kapható a Red Vikinggel" – tette hozzá a 20-szoros magyar válogatott kapus.

Bogdán Botond elmondása szerint, nem volt egyszerű dolguk, hogy lágerből vöröset csináljanak, de ez hozzá tartozik az imázsukhoz. Mivel testvére Liverpoolban él, a munka oroszlánrésze a rá hárul.

„Most úgy néz ki, hogy a hétnek a felét foglalkozom a sörrel. Nagy jövőt látunk ebben.

Az a tervünk, hogy mire Ádám befejezi a focit, felépítjük annyira a céget, hogy ez lehessen a „főállásunk"

– mondta a Borsnak Botond.

A Liverpool kapusa továbbra is rehabilitációs munkát végez Forrás: AFP

Bogdán Ádám az előző szezont a másodosztályú Wigan Athletic kölcsönjátékosként kezdte, azonban 2016 novemberében súlyos térdsérülés szenvedett a Barnsley elleni bajnokin.

A Liverpool 29 éves hálóőre jelenleg is a rehabilitációját végzi, napjai nagy részét úszással tölti. A gyógyulása lassabban halad a vártnál,

egyelőre arról nincs információ, hogy mikor állhat újra kapuba.