Újra összeállt az MSN

19130916DDI_FCB_CEL_MESSI 13/09/2016 FC BARCELONA VS CELTIC FC UEFA CHAMPION LEAGUE
Action photo during the match FC Barcelona (SPA) vs Celtic Football Club (ESC) Corresponding to the group stage Group -C- of the UEFA Champions League 2016/17, photo Nou Camp Stadium Foto de accion durante el partido FC Barcelona (SPA) vs Celtic Football Club (ESC) Correspondiente a la fase de Grupos, Grupo -C- de la UEFA Champions League 2016/17, en el Estadio Camp Nou, en la foto: Neymar da Silva Santos. Lionel Messi y Luis Suarez de Barcelona celebran el 5 gol 13/09/2016/MEXSPORT/BPI.
Vágólapra másolva!
Újra Barcelonában van Neymar, ráadásul a brazil zseni a jelek szerint nagyon is jól érzi magát.

Persze szó sincs arról, hogy a világ legdrágább játékosa kérvényezte volna visszatérését a Camp Nouba, csupán legjobb barátait, Luis Suárezt és Lionel Messit látogatta meg Spanyolországban.

A szemmel láthatóan remek hangulatú találkozóról az ötszörös aranylabdás argentin számolt be instagramján, és még Gerard Piquét is megjelölte a fotón - a "visszatért" kommentet alighanem csapattársának címezte.

Volvió @3gerardpique

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés,

Azóta már Neymar is posztolt saját oldalán egy újabb fényképet, ahol jól látszik, nem csak Suarez és Messi vannak jelen, Rakitic, Piquet és Douglas is részese a rögtönzött Barca-házibulinak, sőt Dani Alves is elkísérte új csapattársát, hogy találkozhasson a régiekkel.

Amigos

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,