Vágólapra másolva!
Az angol The Sun értesülése szerint könnyen lehet, hogy az ötszörös aranylabdás Lionel Messi jövő nyártól a Manchester City játékosa lesz.

Az argentin támadó édesapja,

Jorge Messi és a Barcelona egykori sportigazgatója, jelenleg a Manchester Citynél dolgozó Txiki Begiristain

a napokban ülnek össze annak reményében, hogy meggyőzzék a 30 éves klasszist arról, hogy ne hosszabbítsa meg 2018 nyarán lejáró szerződését a Barcával. Messi így ingyen igazolhatna Angliába, és a Manchester Citynek sem kéne kifizetnie a 250 millió eurós kivásárlási összeget.

Lionel Messi továbbra sem hosszabbította meg jövő nyáron lejáró szerződését Forrás: DPPI/Urbanandsport

Pár évvel ezelőtt egy ilyen hírt sokan kacsának hittek volna, de Neymar Párizsba igazolása is megmutatta, hogy a futballban bármi megtörténhet.

Júliusban már szinte hivatalos volt, hogy Lionel Messi dupla fizetésért meghosszabbítja szerződését, és 2021-ig az FC Barcelona játékosa marad, azonban az aláírásra a mai napig nem került sor. Azóta az argentin egyik legjobb barátja – és a világ egyik legjobb futballistája – elhagyta Katalóniát, és

szemmel látható, hogy a Barca idén nem fog olyan minőséget képviselni, mint az utóbbi években.

Lionel Messi júniusban múlt 30 éves, és klubszinten már mindent megnyert a gránátvörös-kékekkel.

Ha meghosszabbítja szerződését, valószínűleg pályafutása végéig a Barcelona játékosa lesz. Ha ez nem történik meg, akkor a katalánoknak még ezen a nyáron kell eladniuk jó pénzért.

Messi sosem tagadta, hogy szeretne újra együtt dolgozni Guardiolával Forrás: DPPI/Kieran Mcmanus

Neymar elvesztése is hatalmas kudarc volt a Barcelonának, de ha a futballtörténelem legjobb játékosa ingyen váltana klubot, az komikus lenne.