Vágólapra másolva!
Sallai Roland, a Puskás Akadémia támadója a Bajnokok Ligája-főtáblás ciprusi APOEL Nicosia labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

A Puskás Akadémia honlapjának beszámolója szerint a 20 éves csatár négyéves, 2021-ig szóló szerződést kötött új klubjával. Az átigazolás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Azt viszont megírta a ciprusi klub honlapja, hogy a szerződés budapesti aláírása után Sallai azonnal csatlakozik a ciprusi klub küldöttségéhez, és máris a szigetország felé veszi az irányt, hogy mielőbb bekapcsolódhasson a felkészülésbe.

Sallai ciprusi szerződése már napok óta téma volt, azonban mindeddig úgy tűnt, hogy a ciprusiak, hasonlóan a játékost az előző szezonban kölcsönvevő olasz Palermóhoz, nem fogják kivizetni a felcsúti klub által megállapított kétmillió eurós vételárat.

A ciprusi együttes a Bajnokok Ligája főtábláján a Real Madriddal, a Borussia Dortmunddal és a Tottenham Hotspurrel szerepel majd egy csoportban. Az APOEL szeptember 13-án éppen a címvédő spanyol csapat otthonában kezdi meg a BL-szereplését.