Diego Costa bekerült a Chelsea Premier League keretébe

fbl Horizontal
Chelsea's Italian head coach Antonio Conte (L) embraces Chelsea's Brazilian-born Spanish striker Diego Costa (R) during the English Premier League football match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge in London on February 4, 2017. / AFP PHOTO / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az augusztus 31-én éjfélkor lezárult átigazolási szezon után kellett véglegesítenie az angol Premier League csapatainak a bajnokságra benevezett labdarúgók névsorát. 

Mint az köztudott, a címvédő Chelsea menedzsere, Antonio Conte SMS-ben értesítette a nyár elején Diego Costát, hogy nem számít rá a jövőben. A támadó ezek után vissza sem tért Londonba, Brazíliában tengette mindennapjait és azon volt, hogy korábbi klubja, az Atlético Madrid valahogyan visszaszerezze őt.

Vajon lehet visszatérés Diego Costa számára a Stamford Bridge-re? Forrás: AFP/Ian Kington

Bár a hírek arról szóltak, hogy a két klub megegyezett egymással, végül nem jött össze az ügylet,

a Kékek pedig meglepetésre nevezték Costát a Premier League további küzdelmeire.

Hogy a spanyol támadó pályára is lép-e majd a bajnokságban, az egyelőre kérdéses, mindenesetre ha rendeződne a viszonya Contéval, akkor a nyáron érkező Moratával életveszélyes csatárduót alkothatnának.

A csapat kapusa, Thibaut Courtois mindenesetre tökéletesen reagált a hírre, közösségi oldalán a Neymar-ügyet megelőző Piquet képhez hasonló "SE QUEDA", azaz "MARAD" felkiáltással kommentálta az ügyet.

SE QUEDA

Thibaut Courtois (@thibautcourtois) által megosztott bejegyzés,