Van Nistelrooy góllal tért vissza az Old Traffordra

van Nistelrooy
Manchester United's Ruud van Nistelrooy scores his team's first goal from the penalty spot during the during the friendly football match between Manchester United's Legends and Barcelona's Legends at Old Trafford in Manchester, north-west England, on September 2, 2017. The charity friendly football match reuniting former Manchester United stars with legends from Barcelona was arranged by the Manchester United Foundation, to commemorate the recent terror attacks in both cities. / AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Vágólapra másolva!
A Manchester United-legendák 2-2-es döntetlent játszottak a barcelonai veteránokkal az Old Traffordon megrendezett gálamérkőzésen. A lelátón ott volt Sir Alex Ferguson is.

A szombati meccsen olyan sztárok játszottak a hazaiaknál mint Ruud van Nistelrooy, Edwin van der Sar, Dwight Yorke és Louis Saha. Volt rá esély, hogy a londoni atlétikai világbajnokság után visszavonult Usain Bolt is ott lesz a ManUnitedben, erre végül nem került sor, vélhetően azért, mert a jamaicai sprinter nem épült fel sérüléséből.

A Barcelonában Edgar Davids, Eric Abidal, Edmilson, Gaizka Mendieta és Patrick Kluivert is pályára lépett.

van Nistelrooy szerzett vezetést Forrás: AFP/Paul Ellis

A meccs egyperces gyászszünettel kezdődött, így emlékeztek a manchesteri és barcelonai terror áldozataira.

Az első félidőben van Nistelrooy és Danny Webber góljával 2-0-ra vezetett a United, de a szünet után a katalánok Luis Garcia és Mendieta révén kiegyenlítettek.

A két csapat már júniusban is játszott egymással, akkor a manchesteriek 3-1-re nyertek Barcelonában.

A meccs összefoglalója: