Ha nem csal a szuperügynök szimata, akkor ő lesz a foci következő csillaga

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT SUNGLASSES MICROPHONE
Italian-born Dutch football agent Mino Raiola speaks to journalists on September 2, 2016 during presentation of Nice's football club new signings at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France. / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
A foci egyik leghatalmasabb szereplője, Mino Raiola már a jövő egyik nagy ígéretét igyekezett ügyfelei között tudni Barcelonában.

A holland szuperügynök mások mellett olyan sztárokat képvisel, mint Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba és Marco Verratti, és közismerte jó szimata van a fiatal tehetségek felfedezéséhez, majd csillagászati áron történő értékesítéséhez.

Mino Raiola Forrás: AFP/Valery Hache

Raiolát most Barcelonába, a La Masia akadémia közelében látták, ahol a katalán tehetséggyár egyik legtöbbre taksált fiataljával, a 14 éves Xavi Simonsszal kereste a kapcsolatot. Raiola érkezése után a - szintén - holland tehetség apja az ügynökkel közös autóban hagyta el a helyszínt.

Xavi Simons ügyeit eddig a korábban az Ajax akadémiáján dolgozó apja képviselte, most azonban úgy néz ki, hogy kezd komolyra fordulni az ifjabb Simons karrierje. Mi pedig jól tesszük, ha odafigyelünk rá, mert könnyen lehet, hogy egy újabb rekordtranszfer főszereplőjét láthatjuk az alábbi videón.