Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja kilenc gól nélküli bajnoki mérkőzést követően újra betalált, és egy ponthoz segítette csapatát, a Chicago Fire-t az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokságban.

A klubcsatában való minél sikeresebb szereplés érdekében a lettek és a portugálok elleni vb-selejtezőket is lemondó csatár már-már úgy érezte, soha többé nem talál a kapuba, de a New York RB elleni, magyar idő szerint szombati éjszakai találkozón végre megtörte az átkot.

A 67. percben esett találattal válaszolt Bradley Wright-Phillips korai góljára, egyúttal kialakította az 1-1-es végeredményt. A Fire továbbra is harmadik a Keleti főcsoportban.

A szintén válogatott Stieber Zoltán csapata, a DC United három győzelem után újra kikapott, ezúttal hazai pályán az Orlando Citytől. Stieber kezdőként 67 percet töltött a gyepen, így a pályán már nem találkozhatott a vendégeknél a 77. percben beálló Kakával.

Németh Krisztián a 82. percben állt be a New England Revolution csapatába, amelyik hazai pályán 1-0-ra győzte le a Montreal Impactet.

A washingtoniak továbbra is az utolsó, 11. helyen állnak Keleten, a bostoniak viszont már a nyolcadikok.