Lemondott a Las Palmas vezetőedzője

Horizontal BUST FOOTBALL HEADSHOT
Las Palmas' coach Manolo Marquez claps during the Spanish league football match Sevilla FC against UD Las Palmas at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on September 20, 2017. / AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
Lemondott vezetőedzői posztjáról Manolo Márquez, aki más beosztásban továbbra is a spanyol élvonalban szereplő Las Palmas labdarúgóklub alkalmazásában marad.

A 49 éves Márquez - aki a B-csapattal az előző idényben bajnok lett a negyedosztályban, majd a rájátszásban kiharcolta a feljutást - kevesebb mint három hónapig irányította az első csapat szakmai munkáját.

Manolo Márquez új állás után nézhet Forrás: AFP/Cristina Quicler

A Las Palmas tájékoztatása alapján az új vezetőedző kinevezéséig Márquez két segítője, a pályafutását a Las Palmasban kezdő, de karrierje jelentős részét, 2000 és 2013-ban a Deportivo La Corunában töltő Juan Carlos Valerón és Paquito Ortiz készíti fel az együttest.

A csapat az eddig hat bajnokiból kettőt nyert meg, négyet elveszített, hat pontjával a tizenötödik helyen áll a húszcsapatos ligában. Legutóbb vasárnap hazai pályán a Leganéstől kapott ki 2-0-ra, legközelebb vasárnap a listavezető FC Barcelonához látogat.