Hosszabbítottak az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával

Republic of Ireland vs Iceland - International Friendly NurPhoto General News March 28 2017 28th March 2017 International Friendly Match Soccer International Team
Irish manager Martin O'Neill during the International Friendly match between Republic of Ireland and Iceland at Aviva Stadium in Dublin, Ireland on March 28, 2017 (Photo by Andrew Surma/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az Ír Labdarúgó Szövetség két évvel meghosszabbította Martin O'Neill szövetségi kapitány szerződését.

A hírt az északír szakvezető jelentette be az ír válogatott pénteki, Moldova elleni hazai világbajnoki selejtezőjének sajtótájékoztatóján.

O'Neill 2013-ban vette át Giovanni Trapattonitól a kapitányi posztot, majd kivezette a csapatot a tavalyi Európa-bajnokságra, mely után az oroszországi világbajnokság végéig szóló szerződést kapott.

A tréner ezúttal a 2020-as kontinensviadal végéig állapodott meg új szerződésben a szövetséggel.

Martin O'Neill marad az ír válogatott kapitánya Forrás: NurPhoto/Andrew Surma/NurPhoto/Andrew Surma

Az írek jelenleg a harmadik helyen állnak vb-selejtezős csoportjukban, az éllovas szerbektől öt, míg a pótselejtezős második helyen álló walesiektől egy ponttal lemaradva.

A második pozícióra az együttesnek még minden esélye megvan, ehhez az kell, hogy Moldovát és jövő hétfőn idegenben Wales csapatát is legyőzze.