Társoldalunk:

Megvan a PSG újabb százmilliós kiszemeltje

2017.10.10. 12:51

Dadan Karambolo biztosan nem gondolta volna, hogy híres eszmefuttatását mintegy 20 évvel később futballklubok fogják követni. A Paris Saint-Germain vezetősége fejben már a világ minden pénzét elköltötte, de a valóságban sem állnak messze ettől. Kifogyhatatlan bankszámlájukról pedig úgy gondolják, hogy az lehet a Bajnokok Ligája győzelmük kulcseszköze. Most ismét szemet vetettek egy olyan játékosra, akiért akár a 100 millió eurót sem sajnálnák.

A francia Le Parisien lap szerint a PSG szeretné megszerezni a Chelsea középpályását, N'Golo Kantét. A játékost a londoniak 36 millió euróért szerezték meg a Leicester City-től, a párizsi csapat pedig kész ennek akár a tripláját is kifizetni, akár már a téli átigazolási időszakban.

Kanté bizonyára elférne a PSG középpályáján, igaz, szinte bármelyik csapat tárt karokkal fogadná, napjaink egyik legjobb védekező középpályásáról van szó. Aki egyébként történetesen Párizsban született, bizonyára szívesen játszana szülővárosának csapatában. Azonban azt már ő is elmondta, hogy szeret a Premier League-ben játszani és nem kívánja elhagyni a Chelsea-t, de mint tudjuk, pénz beszél. Az pedig a PSG-nek bőven van.